Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15051
Назва: Адміністративно-правовове регулювання у сфері захисту прав людини і громадянина в Україні
Автори: Сулима, В.
Ключові слова: адміністративно-правове регулювання
захист прав і людини
забезпечення прав і свобод людини
Дата публікації: 2020
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського», Центр соціально-політичних досліджень «Politicus»
Бібліографічний опис: Сулима В. Адміністративно-правовове регулювання у сфері захисту прав людини і громадянина в Україні / В. Сулима // Сучасні виклики соціально - політичного розвитку: політико-правові та соціально-економічні виміри : матеріали Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції (м. Одеса, 3 червня 2020 р.). – Одеса : ДЗ «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Центр соціально-політичних досліджень «Politicus», 2020. – С. 55-59.
Короткий огляд (реферат): Схарактеризовано засади забезпечення адміністративно-правових гарантій прав і свобод людини та громадянина в сучасних умовах. Обґрунтовано обов’язок держави забезпечити права і свободи та створити сприятливі умови для їх реалізації особою. Окреслено адміністративно-правові способи захисту прав і свобод людини та громадянина в контексті комплексного дослідження правового статусу людини. Органами виконавчої влади та місцевого самоврядування видаються індивідуальні нормативно-правові акти, якими забезпечуються ті чи інші конкретні права та інтереси особи, і, відповідно, гарантується реалізація цих прав та інтересів. Звісно, у демократично-правовій державі кожне право особи, закріплене будь-яким актом держави, забезпечується всією повнотою влади, причому право та закон, охороняють і такі інтереси кожної особи та громадянина, які прямо не передбачені законодавством, а випливають зі змісту законів та інтересів держави, або ті, які їм не суперечать.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15051
Розташовується у зібраннях:Сучасні виклики соціально-політичного розвитку: політико-правові та соціально-економічні виміри (2020)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sulyma 2020.pdf884.79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.