Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15018
Title: Безпека України і Європи в умовах російської агресії
Authors: Гедікова, Наталя Пилипівна
Гедикова, Наталья Филипповна
Hedikova, Natalia Pylypivna
Keywords: безпека України
російська агресія
військові сили
українсько-російський кордон
російська військова агресія
Issue Date: 2021
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського», Центр соціально-політичних досліджень «Politicus»
Citation: Гедікова Н. П. Безпека України і Європи в умовах російської агресії / Н. П. Гедікова // Сучасна українська держава: вектори розвитку та шляхи мобілізації ресурсів : матеріали Шостої Всеукраїнської науково-практичної конференції ( м. Одеса, 23 квітня 2021 р.). – Одеса : ДЗ «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Центр соціально-політичних досліджень «Politicus», 2021. – С. 14-19.
Abstract: Основною небезпекою для України починаючи з 2014 року стало посягання на державний суверенітет і територіальну цілісність з боку Російської Федерації та посилення концентрації її військових сил навколо українських кордонів, а з початку 2021 року системна та наймасштабніша за останні роки ескалація ситуації Росією та нарощування присутності і активізація її військ на українсько-російському кордоні та в анексованій Автономній Республіці Крим і місті Севастополь. Останні події стали реальною загрозою можливих широкомасштабних російських військових дій проти України.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15018
Appears in Collections:Сучасна українська держава: вектори розвитку та шляхи мобілізації ресурсів (2021)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Hedikova Natalia Pylypivna 2021.pdf1.96 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.