Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15005
Title: Стратегія сучасної української екологічної політики
Authors: Хмелевська, К. Ю.
Keywords: екологічна політика України
екологічне право
політична екологія
природні ресурси України
Issue Date: 2022
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського», Центр соціально-політичних досліджень «Politicus»
Citation: Хмелевська К. Ю. Стратегія сучасної української екологічної політики */ К. Ю. Хмелевська // Сучасні виклики соціально - політичного розвитку: політико-правові, соціально-економічні та культурні виміри : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених (м. Одеса, 16 травня 2022 р.). – Одеса : ДЗ «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Центр соціально-політичних досліджень «Politicus». – 2022. – С. 79-81.
Abstract: Екологічне право бере початок з другої половини ХХ ст., коли люди почали звертати свою увагу на загострення екологічних проблем, таких як зміна кліматичних умов, зменшення лісів та необхідних для життя ресурсів. У статті розглянути тенденції екологічного питання в Україні на даний момент. Дивлячись на події сьогодення, коли на нашій Батьківщини руйнують цілі міста, підривають десятки нафтопереробних заводів та цистерни з хімічними матеріалами, коли над світом витає загроза ядерної війни, треба розуміти, що питання екології у політичній сфері напряму впливатиме на стан суспільства у міжнародних масштабах.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15005
Appears in Collections:Сучасні виклики соціально-політичного розвитку: політико-правові, соціально-економічні та культурні виміри (2022)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Khmelevska 2022.pdf1.8 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.