Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14996
Title: Тоталітаризм у сучасному світі
Authors: Пашкіна, В. В.
Keywords: тоталітарний режим
тоталітарізм
політичний режим
трансформація в’єтнамського суспільства
політична система держав Корейського півострова
Issue Date: 2022
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Пашкіна В. В. Тоталітаризм у сучасному світі / В. В. Пашкіна // Сучасні виклики соціально - політичного розвитку: політико-правові, соціально-економічні та культурні виміри : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених (м. Одеса, 16 травня 2022 р.). – Одеса : ДЗ «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Центр соціально-політичних досліджень «Politicus». – 2022. – С. 48-51.
Abstract: У статті розглянуто тоталітаризм на прикладі КНДР та В’єтнаму. Тоталітарний режим вже багато разів був проаналізований, як у зарубіжній так і у вітчизняній літературі. Зазвичай приводячи приклади вчені найчастіше згадають режим у радянські часи чи фінальну форму тоталітаризму, а саме – фашизм. Але тоталітарний режим існує не лише на сторінках підручників з історії, він все ще є дійсним у деяких державах, наприклад: Корейська Народна Демократична Республіка, Китайська Народна Республіка, В’єтнам, Лаос та Куба.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14996
Appears in Collections:Сучасні виклики соціально-політичного розвитку: політико-правові, соціально-економічні та культурні виміри (2022)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pashkina V. 2022.pdf2.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.