Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14629
Назва: Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Творче письмо (основна іноземна мова)» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта. Мова і література (англійська))
Автори: Мельниченко, Галина Володимирівна
Melnychenko, Halyna Volodymyrivna
Ключові слова: методичні рекомендації
творче письмо
основна іноземна мова
англійська мова
англійська література
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Мельниченко Г. В. Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Творче письмо (основна іноземна мова)» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта. Мова і література (англійська)). Університет Ушинського. Одеса, 2022. 106 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації призначені для аудиторної та самостійної роботи з дисципліни «Творче письмо (основна іноземна мова)» здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 014 Середня освіта. Мова і література (англійська). Рекомендації містять стислий теоретичний матеріал, плани практичних занять, словник стилістичних термінів, запропоновано завдання для індивідуальної роботи та короткі творчі письмові вправи, покликані емоційно налаштувати студентів на креативну діяльність.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14629
Розташовується у зібраннях:Кафедра германської філології та методики викладання іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Melnychenko.pdf2.81 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.