Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14468
Title: Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Лексикологія (основна іноземна мова) щодо структури оформлення рефератів та презентацій для студентів факультету іноземних мов першого (бакалаврського) рівня» : за спеціальністю 014 Середня освіта (Мова і література (турецька)
Authors: Яблонська, Тетяна Миколаївна
Yablonska, Tetyana Mykolaivna
Keywords: методичні рекомендації з турецької мови
оформлення рефератів та презентацій
лексикологія турецької мови
викладання лексикології турецької мови
модульні контрольні роботи з турецької
захист рефератів
Issue Date: 2022
Publisher: Державний заклад "Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського"
Citation: Яблонська Т. М. Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Лексикологія (основна іноземна мова) щодо структури оформлення рефератів та презентацій для студентів факультету іноземних мов першого (бакалаврського) рівня» : за спеціальністю 014 Середня освіта (Мова і література (турецька) / Т. М. Яблонська. - Одеса : ПНПУ імені К. Д. Ушинського, 2022. - 36 с.
Abstract: Методичні рекомендації щодо структури оформлення рефератів та презентацій для студентів факультету іноземних мов першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 014 Середня освіта (Мова і література (турецька)) містять короткий зміст лекцій, практичних занять, модульні контрольні роботи, глосарій, структуру, теми презентацій, рефератів, екзаменаційні питання та літературу. Вони можуть бути успішно використані для самостійного опрацювання навчального матеріалу з означеної дисципліни. У рекомендаціях відображено міжпредметні зв’язки, що передбачають комплексний підхід у викладанні лексикології турецької мови, оскільки вона тісно пов'язана з такими дисциплінами, як стилістика, фразеологія, лексикографія, семантика, етимологія, словотвір, історія мови, фонетика та граматика.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14468
Appears in Collections:Кафедра західних і східних мов та методики їх навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yablonska Tetyana Mykolaivna 2022.pdf610.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.