Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14467
Title: Методичні рекомендації щодо роботи студентів першого (бакалаврського) рівня з активною лексикою на заняттях з дисципліни «Лексикологія (основна іноземна мова)» за спеціальністю 014 Середня освіта (Мова і література (китайська))
Authors: Яблонська, Тетяна Миколаївна
Yablonska, Tetyana Mykolaivna
Keywords: лексикологія китайської мови
методичні рекомендації з китайської лексикології
практичні завдання з китайської лексикології
лексико-граматичні особливості китайського слова
теми презентацій та рефератів
Issue Date: 2022
Publisher: Державний заклад "Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського"
Citation: Яблонська Т. М. Методичні рекомендації щодо роботи студентів першого (бакалаврського) рівня з активною лексикою на заняттях з дисципліни «Лексикологія (основна іноземна мова)» за спеціальністю 014 Середня освіта (Мова і література (китайська)) / Т. М. Яблонська. - Одеса : ПНПУ імені К. Д. Ушинського, 2022. - 33 с.
Abstract: Методичні рекомендації щодо роботи студентів першого (бакалаврського) рівня з активною лексикою на заняттях з дисципліни «Лексикологія (основна іноземна мова)» за спеціальністю 014 Середня освіта (Мова і література (китайська))містять короткий зміст лекцій, практичних занять, модульні контрольні роботи, глосарій, теми презентацій та рефератів, екзаменаційні питання та літературу, що у свою чергу націлені на використання різноманітних лексичних явищ, якими рясніє велика могутня китайська мова. Вони можуть бути успішно використані для самостійного опрацювання навчального матеріалу з означеної дисципліни. У рекомендаціях відображено міжпредметні зв’язки, що передбачають комплексний підхід у викладанні лексикології китайської мови, оскільки вона тісно пов'язана з такими дисциплінами, як стилістика, фразеологія, лексикографія, семантика, етимологія, словотвір, історія мови, фонетика та граматика і сприяє розвитку творчого мислення сучасних студентів, які вирішили присвятити себе вивченню цієї таємничої та захоплюючої мови.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14467
Appears in Collections:Кафедра західних і східних мов та методики їх навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yablonska Tetyana Mykolaivna 2022.pdf794.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.