Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13876
Назва: Музикознавча експлікація: мистецько-педагогічний контекст
Автори: Хмелевська, Інга Олексіївна
Khmelevska, Inga
Ключові слова: художньо-педагогічний наратив
художньо-комунікативний потенціал художнього наративу
музикознавчий дискурс
діалогічність
музичне мистецтво
музикознавча експлікація
Дата публікації: 2021
Видавництво: Видавничий дім "Гельветика"
Бібліографічний опис: Хмелевська І. О. Музикознавча експлікація: мистецько-педагогічний контекст / І. О. Хмелевська // Музика в системі мистецької освіти: взаємини та протидії : матеріали Всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації у галузі мистецтвознавства, музикознавства, музичної педагогіки, м. Одеса, 15 березня – 23 квітня 2021 р. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2021. – С. 253-256.
Короткий огляд (реферат): Розглядаючи феномен музикознавчого дискурсу звернемо увагу на діалогічність, що лежить у його основі. Означена діалогічність кореспондується з такими основоположними та глобальними, для музичного мистецтва, явищами як інтерпретація, художня комунікація та художній наратив. У даному контексті привертають увагу музикознавчі експлікації, створені на засадах актуалізації міждисциплінарних та полікультурних контекстів. У площині музикознавчих досліджень окреслюється ракурс бачення, який уможливлює створення яскравого емоційно-естетичного враження шляхом висвітлення синкретичних засад художньостильового генезису.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13876
Розташовується у зібраннях:Кафедра музичного мистецтва і хореографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Khmelevskа Inga 2021.pdf3.03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.