Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13786
Назва: Вплив антропогенних факторів на функціональний стан нервової системи студентів
Автори: Кочура, Д. А.
Венжега, В. В.
Фурсова, Д. О.
Ключові слова: антропогенні фактори
нервова система
функціональний стан
студенти
Дата публікації: 2012
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Кочура Д. А. Вплив антропогенних факторів на функціональний стан нервової системи студентів / Д. А. Кочура, В. В. Венжега, Д. О. Фурсова // Наука і освіта : наук.-практ. журнал. – 2012. – № 4. – С. 99-102.
Короткий огляд (реферат): Значення психомоторних показників функціонального стану нервової системи в студентів – мешканців Донецька та близько розташованих до нього міст не виходять за межі загальноприйнятих норм. Найбільша чутливість до впливу антропогенних факторів характерна для показників уваги та пам’яті, фонового рівня активованості нервової системи, рівня тривожності. Єдиний антропогенний фактор, що однозначно негативно впливає на емоційний стан випробовуваних, це побутові умови. Інші чинники викликають неоднозначні зміни. Така неоднозначність свідчить, скоріше за все, про складну ієрархію досліджуваних параметрів, що відносяться до психодинамічного рівня організації особистості, та необхідність подальшого вивчення взаємозв’язків між ними.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13786
Розташовується у зібраннях:2012

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kochura.pdf725.38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.