Please use this identifier to cite or link to this item:
dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13553
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дишель, Ганна Вадимівна | - |
dc.contributor.author | Dyshel, Нanna | - |
dc.contributor.author | Дышель, Анна Вадимовна | - |
dc.contributor.author | Затворницкая, В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-02-02T12:19:27Z | - |
dc.date.available | 2022-02-02T12:19:27Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Дышель А. В. Символический потенциал еврейских культурных традиций / Дышель А. В., В. Затворницкая // Історичний досвід і сучасність : Матеріали XXI наукової студентської конференції.– Одеса, 2015. – Вип. 29. – С. 22-29. | uk |
dc.identifier.uri | dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13553 | - |
dc.description.abstract | Продукты обладают определённой энергетикой. Попадая в наш организм, еда не только насыщает нас, отдавая свою энергию, но и влияет на наше настроение, поведение, образ жизни. Пища в Израиле столь же разнообразна, как и люди, населяющие эту страну. Современная кухня Земли Обетованной – это тысячи рецептов, привезённых евреями с прежних мест проживания. Однако, вся местная еда, независимо от происхождения, соответствует своду правил иудаизма – Кашруту. Блюда, приготовленные согласно его требованиям, рассказывают об истории, образе жизни, национальных вкусах народа. Продукти мають певну енергетику. Потрапляючи в наш організм, їжа не тільки насичує нас, віддаючи свою енергію, а й впливає на наш настрій, поведінку, спосіб життя. Їжа в Ізраїлі така різноманітна, як і люди, що населяють цю країну. Сучасна кухня Землі Обіцяної – це тисячі рецептів, привезених євреями із колишніх місць проживання. Проте, вся місцева їжа, незалежно від походження, відповідає зводу правил юдаїзму – Кашруту. Страви, приготовані згідно з його вимогами, розповідають про історію, спосіб життя, національні уподобання народу. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Державний заклад "Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського" | uk |
dc.subject | еврейские культурные традиции | uk |
dc.subject | пища в Израиле | uk |
dc.subject | еврейская кулинария | uk |
dc.subject | ашкеназийские евреи | uk |
dc.subject | сефарды | uk |
dc.subject | кухня евреев Центральной и восточной Европы | uk |
dc.subject | кошерная пища | uk |
dc.subject | єврейські культурні традиції | uk |
dc.subject | єврейська кулінарія | uk |
dc.subject | сефарди | uk |
dc.subject | кошерна їжа | uk |
dc.subject | їжа в Ізраїлі | uk |
dc.subject | ашкеназійські євреї | uk |
dc.title | Символический потенциал еврейских культурных традиций | uk |
dc.title.alternative | Символічний потенціал єврейських культурних традицій | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Кафедра західних і східних мов та методики їх навчання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Dyshel Нanna 2015.pdf | 648.59 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.