Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13485
Назва: Методичні рекомендації до проходження переддипломної практики «Переддипломна практика» для бакалаврів у галузі знань 28 «Публічне управління та адміністрування», спеціальність: 281 «Публічне управління та адміністрування»
Автори: Долженков, Олег Олександрович
Dolzhenkov, Oleg Olexandrovych
Зелінська, Наталя Сергіївна
Zelinskaya, Natalya Serhiivna
Ключові слова: публічне управління та адміністрування
переддипломна практика
науково-дослідна і пошукова робота
розвиток самостійного наукового та творчого мислення
Дата публікації: 2021
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Долженков О. О. Методичні рекомендації до проходження переддипломної практики «Переддипломна практика» для бакалаврів у галузі знань 28 «Публічне управління та адміністрування», спеціальність: 281 «Публічне управління та адміністрування» / О. О. Долженков. - Одеса: ПНПУ імені К. Д. Ушинського, 2021. - 22 с.
Короткий огляд (реферат): Мета переддипломної практики спеціальності «Публічне управління та адміністрування»: закріплення та систематизація теоретичних знань з профільних дисциплін, формування вміння організації та здійснення науково-дослідної і пошукової роботи, перевірка професійної готовності майбутнього фахівця до професійної діяльності за різними напрямками в органах публічного управління, сприяння розвитку у студентів самостійного наукового та творчого мислення. Сформувати мотивацію щодо використання набутих знань у професійній діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13485
Розташовується у зібраннях:Кафедра освітнього менеджменту та публічного управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dolzhenkov Oleg Olexandrovych 2021 .pdf535.43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.