Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13429
Title: Особливості розвитку координаційних здібностей у боксерів юнаків та визначення оптимальних методів тестування у плануванні занять
Authors: Коденчук, О. О.
Ігнатенко, Сузанна Олександрівна
Игнатенко, Сузанна Александровна
Ihnatenko, Suzanna Oleksandrivna
Keywords: розвитку координаційних здібностей у боксерів
юні боксери
рухові дії
тестування спортсменів
метод вимірювання спритності
Issue Date: 2021
Publisher: Букаєв Вадим Вікторович
Citation: Коденчук О. О. Особливості розвитку координаційних здібностей у боксерів юнаків та визначення оптимальних методів тестування у плануванні занять / О. О. Коденчук, С. А. Ігнатенко // Сучасні проблеми фізичного виховання, спорту та здоров’я людини : матеріали V інтернет-конференції (Одеса, 17-18 листопада 2021 р.). – Одеса : видавець Букаєв Вадим Вікторович, 2021. – С. 154-157.
Abstract: В останній час можна спостерігати таке явище, як нестача рухових дій у повсякденному житті дитини. Проводячи аналіз літератури, таких вчених, як Бернштейн Н.А., Зациорский В.М., Абаджян В. А., Санников В. А. та ін. робимо спостереження, що дослідники враховували середні показники дітей того часу, коли хлопчики та дівчата дуже багато грались, бігали на дворі та набагато раніше долучалися до більш дорослих рухових справ. Це створювало умови для активного розвитку спритності. Розглядаючи це явище необхідно відзначити, що орієнтування у просторі, що саме характеризує цю якість, необхідно не лише для досягнення більш високих успіхів, а також дозволяє дітям бути більш впевненими в житті. Діти з розвинутою спритністю більше рухаються, а значить всі системи організму (серцева, дихальна та ін.) розвиваються одностайно та своєчасно. Мета роботи передбачає визначення методів вимірювання спритності та системи її вдосконалення.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13429
Appears in Collections:Сучасні проблеми фізичного виховання, спорту та здоров’я людини (2021)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kodenchuk 2021.pdf2.17 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.