Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13396
Назва: Засоби розвитку координаційних здібностей у дітей 6-10 років на заняттях з карате
Автори: Співак, Н. А.
Игнатенко, Сузанна Александровна
Ihnatenko, Suzanna Oleksandrivna
Ігнатенко, Сузанна Олександрівна
Ключові слова: координаційні здібності у дітей
заняттях з карате
спортивнє єдиноборство
рухова підготовка спортсменів
підготовка каратистів
рухові навички спортсменів
Дата публікації: 2021
Видавництво: Букаєв Вадим Вікторович
Бібліографічний опис: Співак Н. А. Засоби розвитку координаційних здібностей у дітей 6-10 років на заняттях з карате / Н. А. Співак, Ігнатенко С. О. // Сучасні проблеми фізичного виховання, спорту та здоров’я людини : матеріали V інтернет-конференції (Одеса, 17-18 листопада 2021 р.). – Одеса : видавець Букаєв Вадим Вікторович, 2021. – С. 54-57.
Короткий огляд (реферат): Спортивне карате не стоїть на місці. Це один з популярних сучасних видів спортивних єдиноборств, що динамічно розвиваються. У сучасному карате пред'являються підвищені вимоги до рівня фізичного розвитку спортсменів, особливо до їх координаційних здібностей, тому що під час двобою спортсмен, обмежений у часі й просторі, повинен демонструвати високий рівень володіння спеціальними руховими навичками в умовах мінливої обстановки взаємодії із супротивником і психоемоційного стресу. Часті зміни правил змагань, нові тенденції в інтерпретації й оцінюванні рухових дій на турнірах змушують спортсменів постійно пристосовуватися до нових умов, а тренерам шукати способи вдосконалювання підготовки спортсменів для збереження спортивної результативності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13396
Розташовується у зібраннях:Сучасні проблеми фізичного виховання, спорту та здоров’я людини (2021)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Spivak 2021.pdf2.1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.