Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13286
Title: Практикум з англійської мови для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 014 Середня освіта (Хореографія); 014 Середня освіта (Музичне мистецтво)
Authors: Прохорова, Олена Вікторівна
Prokhorova, Olena Victorivna
Keywords: майбутні психологи
англійська мова
хореографія
музичне мистецтво
лінгво-комунікативний етап
професійно-мовленнєвий етап
професійно-виробничий етап
Issue Date: 2021
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Прохорова О. В. Практикум з англійської мови для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 014 Середня освіта (Хореографія); 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) Одеса: Видавець Букаєв Вадим Вікторович, 2021. 200 с.
Abstract: Практикум з англійської мови для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 014 Середня освіта (Хореографія); 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) Одеса: Видавець Букаєв Вадим Вікторович, 2021. 200 с. Навчальний посібник є собою інтегрованим курсом навчання професійної діяльності майбутніх психологів засобами англійської мови. Пропонований посібник структуровано до друку відповідно до курсу «Хореографія; Музичне мистецтво». Англомовна лінгводидактична версія курсу заснована на засадах інтегрованого процесу навчання, в якому синтезовані цілі, зміст, методи і засоби навчання професійної та англомовної мовленнєвої діяльності. Інтегрований процес навчання здійснюється в 3 етапи: лінгво-комунікативний, професійно-мовленнєвий, професійно-виробничий. Цей курс також може бути використаний студентами педагогічних університетів, які вивчають англійську мову як другу спеціальність на факультеті психології, а також для широкого кола читачів, які прагнуть удосконалити навички та вміння з англійської мови.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13286
Appears in Collections:Кафедра західних і східних мов та методики їх навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Пособие Хор Муз 2021.pdf1.33 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.