Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13282
Title: Методичні рекомендації до вивчення дисципліни обов’язкової компоненти «Електронне урядування» для здобувачів у галузі знань 28 «Публічне управління та адміністрування» за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування»
Authors: Гапанович, Я. В.
Keywords: методичні рекомендації
публічне управління та адміністрування
Issue Date: 2021
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Електронне урядування: методичні рекомендації до вивчення дисципліни обов’язкової компоненти «Електронне урядування» для здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти у галузі знань 28 «Публічне управління та адміністрування» за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» денної форми навчання / Уклад. Я.В. Гапанович Я.В. Одеса, 2021. 44 с.
Abstract: Укладено відповідно до програми підготовки бакалаврів денної форми навчання. Видання містить тестові, контрольно-пошукові, проблемні завдання для індивідуальної пізнавальної діяльності здобувачів вищої освіти в аудиторний і неаудиторний час, запитання для самоконтролю, теми індивідуальних навчально-дослідних завдань, критерії оцінювання, а також довідковий матеріал. Для здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування денної форми навчання, викладачів вищих педагогічних навчальних закладів. Пізнання закономірностей суспільства та тенденцій його розвитку дає підґрунтя для розробки нових соціальних технологій, що використовуються в політиці, економіці, соціальній сфері. Зокрема, важко переоцінити значення науки у забезпеченні публічного управління та адміністрування. Теоретичні розробки та науково-практичні рекомендації виступають основою вироблення й реалізації суспільно ефективних стратегій розвитку на державному, галузевому і територіальному рівнях, формування дієвих механізмів публічного управління та адміністрування і їх реалізації, прийняття важливих рішень в органах державної влади й органах місцевого самоврядування або у процесі навчання та удосконалення їх діяльності, що передбачають проведення досліджень і застосування інформаційно-комунікаційних технологій, впровадження інновацій і характеризуються комплексністю і невизначеністю умов. Враховуючи це, дисципліна "Електронне урядування" орієнтована на формування систематизованих знань про природу та теоретичні засади електронного урядування та вироблення умінь застосовувати технології е урядування у практиці публічного управління та адміністрування, в тому числі при наданні державно-управлінських послуг.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13282
Appears in Collections:Кафедра освітнього менеджменту та публічного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Електронне урядування метод рек Гапанович.pdf1.29 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.