Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13263
Title: Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи наукових досліджень» : для здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування денної та заочної форм навчання
Authors: Сакалюк, Оксана Олександрівна
Sakalyuk, Oksana Olexandrivna
Keywords: методичні рекомендації
основи наукових досліджень
практичні заняття
самостійна робота
Issue Date: 2021
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи наукових досліджень» : для здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування денної та заочної форм навчання / укладач О. О. Сакалюк. Одеса : Університет Ушинського, 2021. 36 с.
Abstract: Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи наукових досліджень» містять зміст роботи й завдання для практичних занять та самостійної підготовки, орієнтовну тематику та вказівки щодо виконання індивідуального навчально-дослідного завдання, підсумкові тестові завдання, рекомендовані джерела інформації.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13263
Appears in Collections:Кафедра освітнього менеджменту та публічного управління



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.