Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13215
Title: Методичні рекомендації до практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «міжнародні відносини» для студентів першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 281 Публічне управління та адміністрування
Authors: Дмитрашко, Світлана Анатоліївна
Dmytrashko, Svitlana Anatoliyivna
Keywords: міжнародні відносини
практичні заняття
завдання для самостійної роботи
індивідуальне навчально-дослідне завдання
Issue Date: 2021
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Дмитрашко С. А. Методичні рекомендації до практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «міжнародні відносини» для студентів першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 281 Публічне управління та адміністрування / С. А. Дмитрашко. - Одеса : ПНПУ імені К. Д. Ушинського, 2021. - 36 с.
Abstract: Методичні рекомендації укладені відповідно до Освітньо-професійної програми «Публічне управління та адміністрування» та робочої програми навчальної дисципліни «Міжнародні відносини» для підготовки фахівців першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 28 «Публічне управління та адміністрування» спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування». Вони розроблені для ознайомлення здобувачів із структурою та змістом навчальної дисципліни і призначені для планування, підготовки та проведення практичних занять, містять завдання для самостійної роботи, тематику індивідуального навчально-дослідного завдання та методичні рекомендації щодо їх виконання і захисту, перелік запитань для підготовки до заліку, рекомендовані джерела інформації.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13215
Appears in Collections:Кафедра політичних наук i права

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Dmytrashko Svitlana 2021.pdf858.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.