Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13177
Title: Українська мова за професійним спрямуванням : методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)» : для здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування денної форми навчання
Authors: Євтушина, Тетяна Олександрівна
Yevtushyna, Тetiana Оleksandrivnа
Keywords: українська мова за професійним спрямування
методичні рекомендації
державна мова
культура мовлення
публічне управління та адміністрування
Ukrainian language for professional purposes
Guidelines
official language
public administration
speech culture
Issue Date: 2021
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Євтушина Т. О. Українська мова за професійним спрямуванням : методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)» : для здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування денної форми навчання / Т. О. Євтушина. - Одеса: ПНПУ імені К. Д. Ушинського, 2021. - 65 с.
Abstract: Методичні рекомендації виконують функцію методичного забезпечення пізнавальної аудиторної та позааудиторної роботи бакалаврів із дисципліни «Українська мова за професійним спрямуванням». Видання упорядковано відповідно до чинної програми та сприятиме усвідомленому засвоєнню здобувачами вищої освіти змісту всіх тем дисципліни, формуванню практичних умінь, досвіду творчої та дослідницької діяльності. Матеріали методичних рекомендацій зорієнтовано на специфіку спеціальності «Публічне управління та адміністрування», тому зосереджують увагу здобувачів вищої освіти на закономірностях створення професійно-управлінського тексту та умовах ефективності комунікації у сфері управління та адміністрування. Укладено відповідно до програми підготовки бакалаврів денної форми навчання. Видання містить тестові, контрольно-пошукові, проблемні завдання для індивідуальної пізнавальної діяльності здобувачів вищої освіти в аудиторний і неаудиторний час, запитання для самоконтролю, теми індивідуальних навчально-дослідних завдань, критерії оцінювання, а також довідковий матеріал. Для здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування денної форми навчання, викладачів вищих педагогічних навчальних закладів.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13177
Appears in Collections:Кафедра української філології і методики навчання фахових дисциплін

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yevtushyna Тetiana Оleksandrivnа.pdf509.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.