Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13165
Title: Методичні рекомендації до практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Лідерство у публічному управлінні» для студентів першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 281 Публічне управління та адміністрування
Authors: Постоян, Тетяна Григорівна
Postoian, Tatyana Grygorivna
Keywords: лідерство у піблічному управлінні
державна (публічна) установа
психологія управління
адміністрування
leadership in public administration
management psychology
державна (публічна) установа
administration
Issue Date: 2021
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»; Одеса (Україна), Бенгбу (Китай)
Citation: Постоян Т. Г. Методичні рекомендації до практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Лідерство у публічному управлінні» для студентів першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 281 Публічне управління та адміністрування / Т. Г. Постоян. - Одеса: ПНПУ імені К. Д. Ушинського, 2021. - 25 с.
Abstract: Методичні рекомендації до практичних занять та організації самостійної роботи з вибіркової навчальної дисципліни «Лідерство у публічному управлінні» містять питання практичних занять, самостійної роботи студентів; питання для самоперевірки, питання до заліку, індивідуальне навчально-дослідницьке завдання. «Лідерство у публічному управлінні» – одна з актуальних дисциплін у підготовці фахівців публічного управління та адміністрування.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13165
Appears in Collections:Кафедра освітнього менеджменту та публічного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Postoian Tatyana Grygorivna2021.pdf1.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.