Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13162
Title: Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Історія держави і права зарубіжних країн»
Authors: Hedikova, Natalia Pylypivna
Гедікова, Наталя Пилипівна
Keywords: історія держави і права зарубіжних країн
практичні заняття
завдання для самостійної роботи
індивідуальне навчально-дослідне завдання
дотримання вимог академічної доброчесності
тестові завдання для самоконтролю
Issue Date: 2021
Publisher: Університет Ушинського
Citation: Гедікова Н. П. Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Історія держави і права зарубіжних країн» : [для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування]. Одеса : Вид-во «Університет Ушинського». 2021. 91 с.
Abstract: Методичні рекомендації укладені відповідно до Освітньо-професійної програми «Публічне управління та адміністрування» та робочої програми навчальної дисципліни «Історія держави і права зарубіжних країн» для підготовки фахівців першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 28 «Публічне управління та адміністрування» спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування». Вони розроблені для ознайомлення здобувачів із структурою та змістом навчальної дисципліни і призначені для планування, підготовки та проведення практичних занять, містять завдання для самостійної роботи, приблизну тематику індивідуального навчально-дослідного завдання та методичні рекомендації щодо їх виконання і захисту, тестові завдання для самоконтролю, перелік запитань для підготовки до складання екзамену, систему оцінювання навчальних досягнень здобувачів вищої освіти з дисципліни, рекомендовані джерела інформації.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13162
Appears in Collections:Кафедра політичних наук i права

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Hedikova Natalia Pylypivna_2021.pdf1.13 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.