Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12910
Title: Методичні рекомендації щодо проведення практичних занять та самосійної роботи з навчальної дисципліни «Педагогіка»
Authors: Скоромна, Маріанна Володимирівна
Skoromna, Marianna Volodymirivna
Keywords: методичні рекомендації
початкова школа
психологія
педагогіка
Issue Date: 2021
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Скоромна М. В. Методичні рекомендації щодо проведення практичних занять та самосійної роботи з навчальної дисципліни «Педагогіка» [для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня галузі знань 01Освіта/Педагогіка спеціальності 013 «Початкова освіта» денної та заочної форм навчання]. Одеса : Університет Ушинського, 2021. 26 с.
Abstract: Методичні рекомендації укладені відповідно до освітньо-професійних програм «Початкова освіта. Психологія», «Початкова освіта. Англійська мова та література», «Початкова освіта. Логопедія» та робочої програми навчальної дисципліни «Дидактика» для підготовки фахівців першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 01 Освіта/Педагогіка спеціальності 013 «Початкова освіта» денної та заочної форм навчання. Вони розроблені для ознайомлення здобувачів зі структурою та змістом навчальної дисципліни і призначені для планування, підготовки та проведення практичних занять та самостійної роботи.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12910
Appears in Collections:Кафедра педагогічних технологій початкової освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Інклюзія!!! метод рекоменд.pdf768.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.