Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12871
Назва: Самоствердження особистості як категорія соціальної філософії
Автори: Цибра, Микола Федорович
Цыбра, Николай Федорович
Tsybra, Mykola Fedorovych
Ключові слова: самоствердження особистості
соціальна філософія
Дата публікації: 2020
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Цибра М. Ф. Самоствердження особистості як категорія соціальної філософії / Микола Федорович Цибра // Методологія та технологія сучасного філософського пізнання : матеріали ІV Міжнародної наукової конференції. (Одеса, 16 жовтня 2020 р.). – Одеса : Університет Ушинського, 2020. - С. 33-35.
Короткий огляд (реферат): Осмислення проблем самоствердження особистості як соціально філософської категорії пов’язане з вирішенням низки питань, взятих в контексті соціально-філософської теорії. Українське суспільство вступило у відповідальний період свого розвитку. Іде ломка старого і утвердження нового – це завжди хворобливий процес, поєднаний з багатьма витратами, коллізіями поглятів та інтересів. Але без самопізнання, самосвідомості, самоствердження не може бути соціального розвитку, направленого на вирішення загальнолюдських проблем, здійснення ідей гуманізму, соціального прогресу. В зворотному випадку можливі стагнація, регрес.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12871
Розташовується у зібраннях:Методологія та технологія сучасного філософського пізнання (2020)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Цибра.pdf1.17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.