Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12622
Назва: Антрополого-методологічні рецепції поглиблення толерантності
Автори: Аносов, І. П.
Сіман, О. М.
Ключові слова: проблема толерантності
соціальне середовище
антропологізм
Дата публікації: 2010
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Аносов І. П. Антрополого-методологічні рецепції поглиблення толерантності / І. П. Аносов, О. М. Сіман // Наука і освіта. - 2010. - №1. - С. 4-5.
Короткий огляд (реферат): Сприймаючи беззаперечно антропологічні твердження про контекстуальність сучасного знання, про природність прагнень людини до толерантності й діалогічності, слід зазначити, що вони, по-перше, об’єктивно детерміновані наявністю конфліктності в тому чи іншому соціальному середовищі, по-друге, безпосередньо залежать від рівня секуляризації особистісного й суспільного життя, його демократичності та плюралістичності і, по-третє, орієнтують розгляд проблем толерантності виключно у контексті самореалізації особистості та її цінностей, настанов, що спрямовують когнітивний, публічний, діяльнісно-реалізаційний, проектувальний аспекти життя людини на подолання насилля й нетерпимості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12622
Розташовується у зібраннях:2010

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Anosov I.2010.pdf48.6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.