Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11620
Назва: Молодь, алкоголізм та куріння: матірали соціологічного дослідження
Автори: Зосімова, Л. О.
Петінова, Оксана Борисівна
Petinova, Oksana Borysivna
Ключові слова: самооцінка
молодь
алкоголізм
куріння
Дата публікації: 2021
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Зосімова Л. О. Молодь, алкоголізм та куріння: матірали соціологічного дослідження / Л. О. Зосімова, О. Б. Петінова // Південноукраїнські наукові студії : Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів та молодих вчених (м. Одеса, 16-17 грудня, 2020 р.) / Наук. ред.: О. Б. Петінова. – Одеса: ПНПУ ім. К. Д. Ушинського, 2021. С. 59–61.
Короткий огляд (реферат): Сучасне молоде суспільство прагне до кращого життя, тому піклуються про своє здоров’я, добробут та краще майбутнє. Отже, гіпотеза про те, що молодь стала більше мудрою та правильною підтвердилася. Вони проти алкоголю, паління та отруєння свого організму та інших. Також підтвердилося припущення, що усі представники молодого покоління припинять споживати напої із вмістом алкоголю є дуже маленькою, тому проблема алкоголю в Україні буде існувати завжди. На жаль, в нашій країні процвітає алкоголізм, що дає підстави вважати моральне знищення українських цінностей нації, як спустошення культурної нації. Гіпотеза підтвердилася також у тому, що початок алкоголізму та палінню криється у стресових ситуаціях, а також у прагненні подобатися іншим та підвищенні самооцінки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11620
Розташовується у зібраннях:Південноукраїнські наукові студії (2021)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Зосімова Л.О..pdf939.26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.