Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11081
Назва: Особливості підготовки вчителів китайської мови у вищих навчальних закладах України
Автори: Стоянова, Тетяна Володимирівна
Стоянова, Татьяна Владимировна
Stoianova, Tetiana Volodymyrivna
Ключові слова: підготовка вчителів китайської мови
вищі навчальні заклади України
Дата публікації: 2016
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Секція теоретичної та прикладної лінгвістики Південного регіонального наукового центру НАН і МОН України
Бібліографічний опис: Стоянова Т. Особливості підготовки вчителів китайської мови у вищих навчальних закладах України / Тетяна Стоянова // ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми філології і професійної підготовки фахівців у полікультурному просторі»: 16-17 травня 2016 р. / ДЗ «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського», Кафедра перекладу і теоретичної та прикладної лінгвістики; Секція теоретичної та прикладної лінгвістики Південного регіонального наукового центру НАН і МОН України; [оргком. конф. : Т. І. Койчева, Т. М. Корольова, О. В. Попова, Дін Сінь, Т. В. Стоянова]. – Одеса : ПНПУ імені К. Д. Ушинського, Секція теоретичної та прикладної лінгвістики Південного регіонального наукового центру НАН і МОН України. – 2016. – С. 86-87.
Короткий огляд (реферат): Аналіз сучасних україно-китайських відносин, що стрімко розвиваються, свідчить про необхідність підготовки висококваліфікованих вчителів китайської мови для вищих навчальних закладів України. Для досягнення цієї мети дуже важливо обрати правильну методику навчання китайській мові як іноземної. За Бобильовою Л. І. методика навчання іноземній мові – це "наука, що досліджує цілі, зміст, методи та засоби навчання, а також способи вчення на матеріалі іноземної мови"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11081
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми філології і професійної підготовки фахівців у полікультурному просторі (2016)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Stoianova Tetiana Volodymyrivna.pdf1.8 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.