Please use this identifier to cite or link to this item:
dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4814
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погорєлова, О.М. | - |
dc.contributor.author | Васильковська, О. | - |
dc.contributor.author | Кучеренко, Геннадій Васильович | - |
dc.contributor.author | Kucherenko, Gennady Vasylyovych | - |
dc.date.accessioned | 2019-11-18T12:57:32Z | - |
dc.date.available | 2019-11-18T12:57:32Z | - |
dc.date.issued | 2005 | - |
dc.identifier.citation | Погорєлов О. М. Фактори та критерії визначення якості освітньо-професійної програми (на прикладі спорту) / О. М. Погорєлова, О. Васильковська, Г. В. Кучеренко // Наука і освітa: наук.-практ. журнал. – 2005. – № 5-6. – С. 117-119. | uk |
dc.identifier.uri | dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4814 | - |
dc.description.abstract | . The article demonstrates that the system of unitised cognitive and teaching information service can be complex enough and at the same time simple according to use interface which is achieved due to legible structuring. The multistage volumetric experiment conducted by the authors quantitatively confirms the main position of the research. The results of the experiment are treated in a statistical way. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського | uk |
dc.subject | освітньо-професійна програма | uk |
dc.subject | нова програма | uk |
dc.subject | фізична культура | uk |
dc.subject | праці Університету Ушинського | uk |
dc.subject | визначення якості програми | uk |
dc.subject | статистичні методи | uk |
dc.subject | результати експерименту | uk |
dc.title | Фактори та критерії визначення якості освітньо-професійної програми (на прикладі спорту) | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | 2005 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Погорєлова.pdf | 169.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.