Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2610
Назва: Зв'язок новоуторень та традицій в розвитку освіти
Автори: Вігурська, В.
Букач, Валерій Михайлович
Bukach, Valery Mykhailovych
Ключові слова: педагогічна традиція
традиція та інновація в освіті
феномен традиції
інноваційні зміни в освіті
Дата публікації: 2019
Видавництво: Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського
Бібліографічний опис: Вігурська В., Букач В. М. Зв'язок новоуторень та традицій в розвитку освіти / В. Вігурська, В. Букач // Матеріали XХV наукової конференції здобувачів вищої освіти «Історичний досвід і сучасність»: зб. наук. праць. – Одеса : ПНПУ ім. К. Д. Ушинського. – 2019. – № 36. – С. 57-60.
Короткий огляд (реферат): Освіта в сучасному світі це та сфера людської діяльності, в якій гармонійним способом поєднуються традиційність і новаторство, що зумовлено необхідністю передачі соціокультурного досвіду та необхідністю швидкої соціалізації в світі що змінюється. Перед українською системою освіти також постає завдання, зберігати та розвивати традиційні здобутки національного освітньо-педагогічного простору, крокувати разом з іншими країнами в системі розробки нових принципів, методів та технологій навчання і виховання. Сучасний етап розвитку освіти в Україні характеризується поєднанням нагромаджень минулого та сучасних перетворень, що спрямовані в майбутнє.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2610
Розташовується у зібраннях:Випуск 36

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вігурська В., Букач В. М. .pdf68.1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.