Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/22104
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шестакова, Марина Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Shestakova, Maryna Volodymyrivna | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-21T10:00:35Z | - |
dc.date.available | 2025-05-21T10:00:35Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Розчини. Методичні рекомендації до самостійної роботи здобувачів вищої освіти з дисципліни «Загальна хімія у закладах освіти» / Укладач: М.В. Шестакова. Одеса: Університет Ушинського, 2025. 59 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/22104 | - |
dc.description.abstract | Методичні рекомендації призначені для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за предметною спеціальністю А 4.15 Середня освіта (Природничі науки). Містять пояснювальну записку, загальні положення, рекомендації щодо організації та форм самостійної роботи студентів, контролю самостійної роботи, тематичний план та зміст дисципліни «Загальна хімія у закладах освіти», теоретичний матеріал за темою «Розчини», питання для самоконтролю, приклади контрольних та тестових завдань за темою «Розчини», екзаменаційні питання, а також список використаної літератури. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д. Ушинського» | uk |
dc.subject | методичні рекомендації | uk |
dc.subject | розчини | uk |
dc.subject | самостійна робота | uk |
dc.subject | загальна хімія у закладах освіти | uk |
dc.title | Розчини. Методичні рекомендації до самостійної роботи здобувачів вищої освіти з дисципліни «Загальна хімія у закладах освіти» | uk |
dc.type | Book | uk |
Appears in Collections: | Кафедра біології та здоров'язбережувальних технологій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Shestakova.pdf | 1.28 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.