Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/22103
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБосенко, Анатолій Іванович-
dc.contributor.authorBosenko, Anatoliy Ivanovych-
dc.date.accessioned2025-05-21T09:57:55Z-
dc.date.available2025-05-21T09:57:55Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationБосенко А. І. Методичні рекомендації до проведення практичних занять з навчальної дисципліни «Методологія наукових досліджень» [для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня, предметної спеціальності А 4.15 Середня освіта (Природничі науки)]. Одеса: Університет Ушинського, 2025. 38 с.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/22103-
dc.description.abstractМетодичні рекомендації розроблено для здобувачів вищої освіти за ОПП Середня освіта (Природничі науки), предметної спеціальності А 4.15 Середня освіта (Природничі науки) другого (магістерського) рівня вищої освіти. Містять рекомендації щодо організації та проведення практичних занять здобувачів вищої освіти, тематичний план, зміст, рекомендовані літературні джерела та залікові питання до навчальної дисципліни «Методологія наукових досліджень». Рекомендації можуть бути корисними і для здобувачів освіти магістерського рівня при вивченні інших споріднених дисциплін.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherДержавний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д. Ушинського»uk
dc.subjectметодичні рекомендаціїuk
dc.subjectпрактичне заняттяuk
dc.subjectметодологія наукових дослідженьuk
dc.titleМетодичні рекомендації до проведення практичних занять з навчальної дисципліни «Методологія наукових досліджень» [для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня, предметної спеціальності А 4.15 Середня освіта (Природничі науки)]uk
dc.typeBookuk
Appears in Collections:Кафедра біології та здоров'язбережувальних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bosenko.pdf872.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.