Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/22092
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Довженко, О. А. | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-20T09:21:14Z | - |
dc.date.available | 2025-05-20T09:21:14Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Довженко О. А. Інноваційні підходи до дистанційного навчання хімії у сфері кульнарної освіти / О. А. Довженко // Інформатика, інформаційні системи та технології: тези доповідей двадцять другої Всеукраїнської конференції студентів і молодих науковців (Одеса, 25 квітня 2025 р.) / Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського", ОНУ ім. І. І. Мечнікова. – Одеса, 2025. - С. 296-298. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/22092 | - |
dc.description.abstract | У дослідженні розглянуто актуальні інноваційні методи дистанційного викладання хімії для здобувачів професії кухаря. Проаналізовано виклики сучасної освіти, охарактеризовано ефективні цифрові інструменти та розроблено дидактичні підходи, що поєднують професійну спрямованість із практичною орієнтацією навчального матеріалу | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» | uk |
dc.subject | дистанційне навчання | uk |
dc.subject | сучасна освітня система | uk |
dc.subject | сучасний кухар | uk |
dc.title | Інноваційні підходи до дистанційного навчання хімії у сфері кульнарної освіти | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Інформатика, інформаційні системи та технології (2025) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.