Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/22013
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Волянський, С. В. | - |
dc.contributor.author | Жеребцова, Л. М. | - |
dc.contributor.author | Оляш, Г. І. | - |
dc.contributor.author | Шелудько, Є. О. | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-16T08:52:07Z | - |
dc.date.available | 2025-05-16T08:52:07Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Волянський С. В. Інформаційні технологічні інновації у діяльності кейтерингової компанії / С. В. Волянський , Л. М. Жеребцова , Г. І. Оляш , Є. О. Шелудько // Інформатика, інформаційні системи та технології: тези доповідей двадцять другої Всеукраїнської конференції студентів і молодих науковців (Одеса, 25 квітня 2025 р.) / Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського", ОНУ ім. І. І. Мечнікова. – Одеса, 2025. - С. 143-145. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/22013 | - |
dc.description.abstract | Сучасний ринок кейтерингових послуг є високо конкурентним і вимагає ефективного управління, оптимізації бізнес-процесів та покращення якості обслуговування клієнтів. При виконанні замовлень кейтеринговим компаніям необхідно враховувати масу найрізноманітніших нюансів. Тому для організації бездоганного кейтерингу необхідно мати велику базу даних і використовувати новітні інформаційні технології. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» | uk |
dc.subject | кейтеринг | uk |
dc.subject | інформаційні технології | uk |
dc.subject | клієнт | uk |
dc.title | Інформаційні технологічні інновації у діяльності кейтерингової компанії | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Інформатика, інформаційні системи та технології (2025) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
25.pdf | 198.06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.