Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/22013
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВолянський, С. В.-
dc.contributor.authorЖеребцова, Л. М.-
dc.contributor.authorОляш, Г. І.-
dc.contributor.authorШелудько, Є. О.-
dc.date.accessioned2025-05-16T08:52:07Z-
dc.date.available2025-05-16T08:52:07Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationВолянський С. В. Інформаційні технологічні інновації у діяльності кейтерингової компанії / С. В. Волянський , Л. М. Жеребцова , Г. І. Оляш , Є. О. Шелудько // Інформатика, інформаційні системи та технології: тези доповідей двадцять другої Всеукраїнської конференції студентів і молодих науковців (Одеса, 25 квітня 2025 р.) / Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського", ОНУ ім. І. І. Мечнікова. – Одеса, 2025. - С. 143-145.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/22013-
dc.description.abstractСучасний ринок кейтерингових послуг є високо конкурентним і вимагає ефективного управління, оптимізації бізнес-процесів та покращення якості обслуговування клієнтів. При виконанні замовлень кейтеринговим компаніям необхідно враховувати масу найрізноманітніших нюансів. Тому для організації бездоганного кейтерингу необхідно мати велику базу даних і використовувати новітні інформаційні технології.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherДержавний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»uk
dc.subjectкейтерингuk
dc.subjectінформаційні технологіїuk
dc.subjectклієнтuk
dc.titleІнформаційні технологічні інновації у діяльності кейтерингової компаніїuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Інформатика, інформаційні системи та технології (2025)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
25.pdf198.06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.