Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/21952
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДашкова (Бадюл), Вікторія Вікторівна-
dc.contributor.authorDashkova, Viktoriia Viktorivna-
dc.date.accessioned2025-05-14T08:39:52Z-
dc.date.available2025-05-14T08:39:52Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationБадюл В. В. Предметно-харчовий субкод культури в ієрархічній структурі предметного коду культури (на матеріалі фразеологічних одиниць української жіночої прози початку ХХІ століття) // Наукові праці Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Філологічні науки. – 2017. – Вип. 44. – С. 32–36.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/21952-
dc.description.abstractУ статті запропоновано ієрархічну модель предметного коду культури на матеріалі фразеологічних одиниць української жіночої прози початку ХХІ століття; досліджено структурно-семантичний аспект фразеологічної інтерпретації предметно-харчового субкоду культури. Наголошено, що фразеологічні одиниці всебічно віддзеркалюють предметно-харчовий СКК нашої культури, що ідентифікує українську національно-культурну традицію харчування.uk
dc.language.isootheruk
dc.subjectкод культуриuk
dc.subjectпредметно-харчовий субкод культуриuk
dc.subjectфразеологічна одиницяuk
dc.subjectукраїнська жіноча проза початку ХХІ століттяuk
dc.titleПредметно-харчовий субкод культури в ієрархічній структурі предметного коду культури (на матеріалі фразеологічних одиниць української жіночої прози початку ХХІ століття)uk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Кафедра слов’янського мовознавства

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dashkova, Viktoriia Viktorivna.pdf501.6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.