Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2121
Назва: English Absurd Poetry. Limericks: методичні рекомендації
Автори: Єременко, Тетяна Євстафіївна
Yeremenko, Tetyana Yevstafiyivna
Геркерова, Олександра Михайлівна
Gerkerova, Oleksandra Mykhailivna
Трубіцина, Ольга Михайлівна
Trubitsynа, Olha Mykhailivna
Ключові слова: англійський гумор
поезія нонсенса
лімерик
Евард Лір
інтонаційні особливості лімериків
англійський гумор
nonsense poetry
Limerick
Evard Lear
intonational features of limeric
Дата публікації: 2018
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Єременко Т. Є. English Absurd Poetry. Limericks : метод. рекомендації / Т. Є. Єременко, О. М. Геркерова, О. М. Трубіцина; Південноукр. нац. пед. ун-т ім. К. Д. Ушинського. – Одеса : [б. в.], 2018. – 50 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації English Absurd Poetry. Limericks. містять матеріал для ознайомлення студентів молодших курсів спеціального факультету з лімериками як однієї з форм англійського комічного вірша. Методичні рекомендації умовно поділено на дві частини. Перша включає теоретичний матеріал, що охоплює такі аспекти: англійський гумор, поняття комічного й ексцентричного в художній літературі, історія, структура й інтонаційні особливості лімерика, відомості про Едварда Ліра, Льюїса Керолла та інших прихильників поезії нонсенса, а також питання і завдання до теоретичної частини. Друга частина методичних рекомендацій містить лімерики і практичні завдання до них. У процесі роботи над запропонованими нами віршами студенти відпрацьовують навички виразного читання, знайомляться з такими поняттями як асонанс, алітерація, гра слів, логічний наголос, орфографічний гумор тощо. Методичні рекомендації також включають поради щодо написання своїх власних «маленьких шедеврів». Вважаємо, що методичні рекомендації допоможуть прочинити двері в дивний світ поезії нонсенса для всіх справжніх цінувальників тонкого англійського гумору.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2121
Розташовується у зібраннях:Кафедра германської філології та методики викладання іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
English Absurd Poetry. Limericks.pdf1.07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.