Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/20872
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сіньюй, Фань | - |
dc.contributor.author | Федорець, Микола Олексадрович | - |
dc.contributor.author | Fedorets, Mykola | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-20T10:01:11Z | - |
dc.date.available | 2024-11-20T10:01:11Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Фань Сіньюй Формування художнього смаку як компонента музично-естетичної культури учнів мистецьких шкіл / Сіньюй Фань,Федорець М. // Музична та хореографічна освіта в контексті культурного розвитку суспільства. Матеріали і тези Х Міжнародної конференції молодих учених та студентів (Одеса 18-19 жовтня 2024 р.). ― Т.1. ― Одеса: ПНПУ імені К. Д. Ушинського, 2024. С.126-128 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/20872 | - |
dc.description.abstract | Як відомо, становлення нового соціокультурного середовища, обумовлене бурхливим розвитком технологій, повсюдним поширенням інтернету та різноманітних соціальних мереж, сприяли фундаментальним змінам світового музично-естетичного ландшафту. У результатом цих змін у людей, зокрема, у молоді, «з’явилися легкі, швидкі та необмежені можливості цілодобово отримувати музичний контент будь-яких жанрів, стилів та, звичайно, будь-якої якості» (Го Цзюнь, 2023, с. 25). | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», | uk |
dc.subject | різноманітні соціальні мережі | uk |
dc.subject | соціокультурне середовище | uk |
dc.subject | музично-естетичний ландшафт | uk |
dc.title | Формування художнього смаку як компонента музично-естетичної культури учнів мистецьких шкіл | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Музична та хореографічна освіта в контексті культурного розвитку суспільства (2024) Т.1. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
45.pdf | 3.57 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.