Сучасні проблеми фізичного виховання, спорту та здоров’я людини (2024) Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 37
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Питання формування інтересу в студентів закладів вищої освіти до педагогічної діяльності за напрямом "Фізична культура і спорт"Орлов, О.І.
2024Профілактика травматизму під час занятьЦінчен, Цзі; Ігнатенко, Сузанна Олександрівна
2024Визначення ефективних форм проведення занять з фізичного виховання у вирішенні проблеми дефіциту рухової активності здобувачів вищої освітиЖеньчао, Цзяо; Кучеренко, Геннадій Васильович; Долгієр (Дразіна), Євдокія Володимирівна
2024Techologies and innovation in the development of chinese footballBaofeng, He; Kovalyova, T. M.
2024Особливості розвитку фізичних якостей школярів під час занять в секції боксуТодорова, Валентина Георгіївна; Наумов, О. Д.
2024Засоби відновлення в процесі підготовки борцівТодорова, Валентина Георгіївна; Казанжі, Г. І.
2024Біологічна потреба людини в руховій активності та механізм оздоровчої дії фізичних вправТодорова, Валентина Георгіївна; Вершигора, Є. О.
2024Особливості формування та виховання рівноваги засобами класичної хореографії у дівчат,які займаються аеробною гімнастикоюТодорова, Валентина Георгіївна; Бундзяк, С. А.
2024Психолого-педагогічні аспекти фізичного виховання молодіТалеб, М.,; Форостян, Ольга Іванівна
2024Фізична культура і спорт як фактор формування здорового способу життяСтепанчук, В. О.; Форостян, Ольга Іванівна
2024Педагогічні основи фізичного самовихованняПодгорна, Вікторія Віталіївна; Масленніков, В. В.
2024Комплексна методика корекції порушення постави у дітей 7-8 роківПодгорна, Вікторія Віталіївна; Бєсєда, Володимир Вікторович; Крапивченко, С. І.
2024До питання професійної підготовки сучасного учителя фізичної культуриНачинова, Олена Василівна
2024Особливості силової підготовки скелелазів на початковому етапі тренувального процесуМерзляков, А. О.; Долгієр (Дразіна), Євдокія Володимирівна
2024Особливості дозування фізичного навантаження в залежності від вибору вихідного положення під час занять з ЛФК(ЛГ)для учасників та ветеранів бойових дійКрасовська, К. В.
2024Використання елементів вільної боротьби на заняттях з фізичної культури з дітьми молодшого шкільного вікуКонстантинов, Дмитро Сергійович
2024Особливості методики розвитку гнучкості у дітей молодшого шкільного вікуКовальова, Тетяна Михайлівна; Аллоярова, А. А.
2024Лікарський контроль призначення рухових режимів при фізичному вихованні і оздоровчому тренуванніКлапчук, В. В.
2024Методологія підготовки фахівців з фізичної культури: аспекти викладання теорії та методики фізичного вихованняКарабанов, Є. О.; Кубрак, С. І.
2024Аналіз впливу міжнародних спортивно-танцювальних організацій на танцювальний спорт в УкраїніКаналюк, Н. О.; Долгієр (Дразіна), Євдокія Володимирівна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 37