Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1975
Назва: Теорія та методика викладання плавання
Автори: Саламатов, Павло Васильович
Salamatov, Pavlo Vasyliovych
Ключові слова: плавання
викладання плавання
процес навчання плаванню
swimming
teaching swimming
swimming learning process
Дата публікації: 2013
Видавництво: Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського
Бібліографічний опис: Саламатов, П. В. Теорія та методика викладання плавання: метод. посібник для студ. напряму підготовки 6.010201 "Фіз. виховання" ; Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського / П. В. Саламатов . ─ Одеса : [ПНПУ ім. К. Д. Ушинського], 2013. ─ 19 с.
Короткий огляд (реферат): У методичному посібнику розглянуто питання, що до викладання навчальної дисципліни «Теорія і методика викладання плавання». Основними завданнями вивчення дисципліни “Теорії і методики викладання плавання ” є : сформувати у студентів систему знань, умінь і навиків в практичному використанні та викладанні оздоровчого, спортивного і прикладного плавання; мотивувати студентів до оволодіння та постійного підвищення теоретичних знань, аналітичного мислення, техніко-тактичних і рухливих навичок зі спортивного, оздоровчого та прикладного плавання; залучити студентів на протязі їх педагогічної діяльності до процесу вчення плаванню різних вікових груп населення, розвитку їх фізичних, морально-вольових якостей; вивчити аспекти організації і проведення змагань з спортивного плавання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1975
Розташовується у зібраннях:Кафедра теорії і методики фізичної культури та спортивних дисциплін

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
метод посібник Плавання Саламатов П.В.Испр..pdf647.89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.