Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19321
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLi Yu Qi-
dc.date.accessioned2024-06-07T09:48:00Z-
dc.date.available2024-06-07T09:48:00Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationLi Yu Qi The essence and content of the concept of «musical taste» / Li Yu Qi // Музична та хореографічна освіта в контексті культурного розвитку суспільства. Матеріали і тези ІХ Міжнародної конференції молодих учених та студентів (Одеса 20-21 жовтня 2023 р.). ― Т. 2. ― Одеса: ПНПУ імені К. Д. Ушинського, 2023. ― С. 122-124.uk
dc.identifier.uridspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19321-
dc.description.abstractThe current socio-cultural situation and rapid development of the information field actualize the problem of forming artistic taste among higher education students in artistic specialties, particularly the musical taste of future music teachers, as the level of development of this personal trait in future professionals determines the quality of their subsequent professional activities.uk
dc.language.isoenuk
dc.publisherДержавний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»uk
dc.subjectмузичний смакuk
dc.subjectсутність поняттяuk
dc.subjectзміст поняттяuk
dc.subjectmusical tasteuk
dc.titleThe essence and content of the concept of «musical taste»uk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Музична та хореографічна освіта в контексті культурного розвитку суспільства (2023) Т. 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
54.pdf2.7 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.