Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19252
Title: Розробка інформаційної системи для оптимізації процесу пошуку віддаленої роботи
Authors: Романчук, Д. С.
Шибаєва, Н. О.
Keywords: інформаційна система
пошук роботи
працевлаштування віддалена робота
робітник
роботодавець
Issue Date: 2024
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Романчук Д. С. Розробка інформаційної системи для оптимізації процесу пошуку віддаленої роботи / Д. С. Романчук, Н. О. Шибаєва // Інформатика, інформаційні системи та технології: тези доповідей двадцять першої всеукраїнської конференції студентів і молодих науковців. Одеса, 26 квітня 2024 р. - Одеса, 2024. – С. 62-64.
Abstract: .Протягом останніх п'яти років дистанційна робота стала однією з найбільш важливих та глобальних тенденцій [1]. Можливість працювати з будь-якого місця на планеті поступово витісняє традиційну офісну роботу, суттєво впливаючи на усі бізнес-процеси. За дослідженнями, частка віддалених працівників буде зростати, оскільки більше людей виявляють інтерес до гнучкості та свободи на робочому місці. Те саме стосується гнучкого графіка роботи. Зміни в особистому житті працівника, наприклад, місця проживання та часового поясу, можуть вплинути на його ефективність та результативність. Щоб максимізувати власний прибуток, роботодавцям потрібно швидко адаптуватися до будь-яких змін.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19252
Appears in Collections:Інформатика, інформаційні системи та технології: тези доповідей двадцять першої всеукраїнської конференції студентів і молодих науковців (2024)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Romanchuk.pdf4.32 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.