Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19223
Title: Інформаційна технологія підтримки прийняття рішень з розвитку інфраструктури віртуальної країни.
Authors: Нуждіна, М. І.
Царенко, О. П.
Keywords: інформаційна технологія
перепис населення
кластерний аналіз
машинне навчання
прийняття рішень
Issue Date: 2024
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Нуждіна М. І. Інформаційна технологія підтримки прийняття рішень з розвитку інфраструктури віртуальної країни. / М. І. Нуждіна, О. П. Царенко // Інформатика, інформаційні системи та технології: тези доповідей двадцять першої всеукраїнської конференції студентів і молодих науковців. Одеса, 26 квітня 2024 р. - Одеса, 2024. – С. 32-33.
Abstract: Перепис населення спрямований на отримання та аналіз об'єктивної інформації щодо змін у соціально-економічному житті та устрої держави з часу попереднього перепису. Мета такого заходу, в першу чергу, полягає в створенні інформаційної бази демографічних та соціально-економічних даних віртуальної країни, включаючи чисельність її населення, його розподіл за статевою ознакою та віком, національним, мовним та сімейним складом, іншим громадянством, рівнем освіти, джерелами засобів існування, зайнятістю, міграційною активністю та житловими умовами як в країні загалом, так і в її адміністративнотериторіальних одиницях.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19223
Appears in Collections:Інформатика, інформаційні системи та технології: тези доповідей двадцять першої всеукраїнської конференції студентів і молодих науковців (2024)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nuzhdina M. I..pdf4.32 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.