Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19183
Title: Інтеграція робототехніки як інструменту вивчення інформатики в освітній процес
Authors: Богданова, Т. А.
Корабльов, Вячеслав Анатолійович
Korablyov, Vyacheslav Anatoliyovych
Keywords: робототехніка
інформатика
методичні ресурси
освітній процес
компетенції
творчі здібності
аналітичні здібності
оцінювання ефективності
Issue Date: 2024
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Богданова Т. А. Інтеграція робототехніки як інструменту вивчення інформатики в освітній процес / Т. А. Богданова, В. А. Корабльов // Інформатика, інформаційні системи та технології: тези доповідей двадцять першої всеукраїнської конференції студентів і молодих науковців. Одеса, 26 квітня 2024 р. - Одеса, 2024. – С. 143-145
Abstract: Доповідь присвячена актуальній темі інтеграції робототехніки як інструменту вивчення інформатики в освітній процес. Розглядається необхідність впровадження інноваційних підходів у навчанні для розвитку ключових компетенцій учнів відповідно до вимог технологічно насиченого середовища. Висвітлюється мета, завдання та методологія дослідження, спрямованого на створення комплексних методичних ресурсів щодо використання робототехніки на уроках інформатики. Наголошується на практичній орієнтації розроблених матеріалів для оптимізації навчального процесу та сприяння розвитку креативних і аналітичних здібностей школярів. Підкреслюється важливість експериментального впровадження з використанням моделей оцінювання ефективності.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19183
Appears in Collections:Інформатика, інформаційні системи та технології: тези доповідей двадцять першої всеукраїнської конференції студентів і молодих науковців (2024)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
66.pdf4.32 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.