Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19157
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВорошилін, А. О.-
dc.contributor.authorШибаєва, Н. О.-
dc.date.accessioned2024-05-21T11:18:38Z-
dc.date.available2024-05-21T11:18:38Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationВорошилін А. О. Структура інформаційної системи організації харчування / А. О. Ворошилін, Н. О. Шибаєва // Інформатика, інформаційні системи та технології: тези доповідей двадцять першої всеукраїнської конференції студентів і молодих науковців. Одеса, 26 квітня 2024 р. - Одеса, 2024. – С. 15-16.uk
dc.identifier.uridspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19157-
dc.description.abstractВ цій тезі йде мова про детальний функціонал веб-сервісу та реалізацію внутрішніх компонентів. Обраний технологічний стек як серверної частини, так і клієнтської. У роботі пропонується розробка веб-сайту здорового та збалансованого харчування. Основною метою цього додатку є покращення якості життя суспільства, завдяки контролюванню продуктів які споживаються та їх кількості. Відштовхуючись від цього, першою метою для користувача є визначення індивідуальної норми калорій в день, що є дуже важливим для досягнення результату. На цей результат впливають фізичні показники , стать, ціль користувача та рівень фізичної активності в його житті. Кількість калорій вираховується за формулою Хариса-Бенедікта.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherДержавний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»uk
dc.subjectінформаційна системаuk
dc.subjectхарчуванняuk
dc.subjectкалоріїuk
dc.titleСтруктура інформаційної системи організації харчуванняuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Інформатика, інформаційні системи та технології: тези доповідей двадцять першої всеукраїнської конференції студентів і молодих науковців (2024)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
A. O. Voroshilin.pdf4.32 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.