Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18821
Title: Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни ОК 2 «Наукова комунікація іноземною мовою» (для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня галузі знань 01 освіта / педагогіка, спеціальності 014 Середня освіта (фізична культура))
Authors: Emel'yanova, Dar'ya Volodymyrivna
Ємельянова, Дар’я Володимирівна
Keywords: методичні рекомендації з іноземної мови
комунікація іноземною мовою
мовленнєва діяльність
наукова комунікація
Issue Date: 2024
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Ємельянова Д. В. Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни ОК 2 «Наукова комунікація іноземною мовою» (для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня галузі знань 01 освіта / педагогіка, спеціальності 014 Середня освіта (фізична культура)) / Д. В. Ємельянова. - Одеса: Університет Ушинського, 2024. - 25 с.
Abstract: Методичні рекомендації та поради укладені відповідно до освітньо-професійних програм «Наукові комунікації іноземною мовою» (для здобувачів другого (магістрського) рівня вищої освіти галузі знань 01 «Педагогіка» Спеціальність: 014 Середня освіта «Фізична культура». Метою навчальної дисципліни «Наукова комунікація іноземною мовою» є ознайомлення здобувачів зі стандартами усного ділового спілкування та з особливостями науково-технічних текстів за фахом, формування необхідної комунікативної спроможності в сферах професійного та ситуативного спілкування в усній і письмовій формах, навичок практичного володіння іноземною мовою в різних видах мовленнєвої діяльності в обсязі тематики, що обумовлена професійними потребами; оволодіння новітньою фаховою інформацією через іноземні джерела. Основні завдання дисципліни «Наукова комунікація іноземною мовою» полягають у формуванні готовності до: впровадження у практичну діяльність сучасних методів та технологій наукової комунікації англійською мовою; вивчення лінгвістичних особливостей наукового дискурсу на всіх рівнях мовної системи з урахуванням екстралінгвістичних факторів, що супроводжують ситуацію англомовної академічної комунікації; ознайомлення з основними параметрами сучасної англомовної усної та письмової наукової комунікації; розвитку практичних навичок використання англійської мови у професійній та науковій діяльності.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18821
Appears in Collections:Кафедра західних і східних мов та методики їх навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Emel'yanova.pdf977.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.