Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1876
Назва: Вживання дієслів у часах групи Continuous
Інші назви: Употребление глаголов времени группы Continuous
The use of verbs in the watches of the Continuous group
Автори: Біла, Ірина Вікторівна
Bila, Iryna Victorivna
Ключові слова: практичне використання Continuous
теоретичну інформація з таблицями
вправи на закріплення теорії
детальна теоретична інформація
Дата публікації: 2010
Видавництво: Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського
Бібліографічний опис: Біла І. В. Вживання дієслів у часах групи Continuous : метод. посібник / І. В. Біла; Південноукр. нац. пед. ун-т ім. К. Д. Ушинського. – Одеса : ПНПУ ім. К. Д. Ушинського, 2010. – 53 с.
Короткий огляд (реферат): “I`m loving it” – вислів, що є одним з найпопулярніших слоганів майже навколо світу, вже багато років викликає суперечки стосовно його граматичної коректності. Адже дієслово love традиційні граматисти завжди відносили до групи тих, що не вживаються з часами Continuous. І це не єдиний випадок, відома рок-група Scorpions назвала одну з своїх пісень «Still loving you», й Justin Timberlake не утримався від назви свого витвору вокального мистецтва саме цими словами - “I`m loving it”. Після цього й виникають питання! Посібник «Вживання дієслів у часах групи Continuous» допоможе розставити все на свої місця. Тут ви знайдете цікаву статтю про “I`m loving it”, доречі додається також її запис у форматі MP3, що може бути використано на заняттях з практичної граматики у формі аудіювання. Також представлено детальну теоретичну інформацію з таблицями та яскравими прикладами, й практичну частину з вправами на закріплення теорії, до деяких вправ наприкінці посібника розміщено відповіді.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1876
Розташовується у зібраннях:Кафедра германської філології та методики викладання іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
В печать.pdf581.86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.