Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1875
Назва: Литература. Ч. 1 : теоретические и практические материалы
Автори: Фоміна, Інесса Леонідівна
Фомина, Инесса Леонидовна
Fomina, Inessa Leonidivna
Ключові слова: литература для иностранцев
подготовка иностранцев
художественный текст
устное народное творчество
жанры фольклора
література для іноземців
підготовка іноземців
художній текст
устна народна творчість
фольклорні жанри
literature for foreigners
preparation of foreigners
artistic text
oral folk art
folk genres
Дата публікації: 2010
Видавництво: Южноукраинский национальный педагогический университет имени К. Д. Ушинского
Бібліографічний опис: Литература. Ч. 1 : теоретические и практические материалы / [сост. И. Л. Фомина]; Южноукраинский национальный педагогический университет имени К. Д. Ушинского, Каф. общ. дисциплин и яз. подгот. иностр. граждан. –– Одеса : [б. и.], 2010. –– 76 с.
Короткий огляд (реферат): Даное пособие предназчено для иностраных студентов I уровня обучения для ознакомления и изучения курса «Украинская и зарубежная литература" на подготовительном факультете под руководством преподавателя. Пособие составлено на основе Программы по литературе для студентов подготовительного факультета. Книга имеет практическую направленность, её цель состоит в том, чтобы предложить студенту ознакомиться, выучить и систематизировать программный материал, а также подготовиться экзамену. Пособие предлагает систему изучения курса украинской и зарубежной литературы, начиная с фольклора и заканчивая А. П. Чеховым. В книге рассмотрено главные произведения фольклора и других известных авторов ХIХ начало ХХ в. В конце пособия дан перевод на китайский язык, что облегчит изучение учебного материала. Дане посібник предназчено для шноземних студентів I рівня навчання для ознайомлення і вивчення курсу «Українська та зарубiжна лiтература" на підготовчому факультеті під керівництвом викладача. Посібник складено на основі Програми з літератури для студентів підготовчого факультету. Книга має практичну спрямованість, її мета полягає в тому, щоб запропонувати студенту ознайомитися, вивчити і систематизувати програмний матеріал, а також підготуватися до іспиту. Посібник пропонує систему вивчення курсу украинскої й зарубіжної літератури, починаючи з фольклору і закінчуючи А. П.Чеховим. У книзі розглянуто головні твори фольклору та інших відомих авторів ХІХ початок ХХ ст. В кінці посібника дано переклад на китайську мову, що полегшить вивчення навчального матеріалу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1875
Розташовується у зібраннях:Підготовче відділення

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Литература методичка.pdf2.69 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.