Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1870
Назва: Діалог в навчанні та в спілкуванні (початковий етап вивчення української мови як іноземної) : практикум
Автори: Фоміна, Інесса Леонідівна
Fomina, Inessa Leonidivna
Ключові слова: діалог
українська мова як іноземна
навчання іноземців
практикум
dialogue
Ukrainian as a foreign language
foreign language training
workshop
Дата публікації: 2009
Видавництво: Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського
Бібліографічний опис: Діалог в навчанні та в спілкуванні (початковий етап вивчення української мови як іноземної) : практикум / Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського; [уклад. І. Л. Фоміна]. – Одеса : ПНПУ імені К. Д. Ушинського, 2009. – 39 с.
Короткий огляд (реферат): Пропонований посібник ставить за мету допомогти іноземним студентам відчувати потребу в практичному оволодінні українською мовою як засобом спілкування. Зміст посібника відповідає вимогам до рівня й вміння іноземного студента орієнтуватися та реалізувати необхідні комунікативні й мовленнєві спілкування в межах актуальної для першого рівня тематики. Вправи та завдання кожного заняття спрямовані на вдосконалення усного та писемного мовлення іноземних студентів першого рівня навчання, розширення їхнього словникового запасу. Основне місце в посібнику відведене комунікативним вправам та діалогам. Обов’язковим елементом структури кожного заняття є словниковий коментар з поясненнями щодо наголошення, відмінювання, написання певних слів, які вжито в діалогах й які потребують особливої уваги.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1870
Розташовується у зібраннях:Підготовче відділення

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Діалог в навчанні та в спілкуванні методичка.pdf529.71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.