Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1823
Назва: Методичні рекомендації до курсу «Історія туризму» для самостійної роботи студентів
Автори: Ліхачова, Ольга Євгенівна
Likhachova, Olha Yevhenivna
Ключові слова: методичні рекомендації
історія туризму
самостійна робота студентів
поняття з історії туризму
methodological recommendations
history of tourism
independent work of students
concepts of the history of tourism
Дата публікації: 2019
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Ліхачова О. Є. Методичні рекомендації до курсу «Історія туризму» для самостійної роботи студентів зі спеціальності 027 музеєзнавство, пам’яткознавство / О. Є. Ліхачова; Кафедра всесвітньої історії та методології науки. – Одеса: ПНПУ імені К. Д. Ушинського, 2019. – 48 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації призначені для допомоги студентам у вивченні питань, присвячених особливостям виникнення та розвитку туристичної галузі. У методичних рекомендаціях наведені загальні положення щодо вивчення навчальної дисципліни «Історія туризму» та види завдань і форми організації самостійної роботи студентів. Студенти мають змогу ознайомитися із рекомендованою тематикою, з порядком та організацією виконання основних завдань, із вимогами до змісту та оформлення звітів про самостійну роботу, зразками завдань для підсумкового контролю знань, списками рекомендованої літератури та Інтернет-ресурсів. Методические рекомендации предназначены для помощи студентам в изучении вопросов, посвященных особенностям возникновения и развития в туристической отрасли. В методических рекомендациях приведены общие положения по изучению учебной дисциплины «История туризма», виды задач и формы организации самостоятельной работы студентов. Студенты имеют возможность ознакомиться с рекомендованной тематикой, с порядком и организацией выполнения основных задач, с требованиями к содержанию и оформлению отчетов о самостоятельной работе, образцами заданий для итогового контроля знаний, списками рекомендуемой литературы и Интернет-ресурсов.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1823
Розташовується у зібраннях:Кафедра всесвітньої історії та методології науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Туризм Лихачева.pdf915.54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.