Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1791
Назва: Звіт про науково-дослідну роботу «Теоретико-методичні основи формування методичної компетентності у навчанні математики та інформатики в системі неперервної освіти вчителя» (заключний)
Автори: Скворцова, Світлана Олексіївна
Skvortsova, Svitlana Oleksiivna
Койчева, Тетяна Іванівна
Koycheva, Tetyana Ivanivna
Ключові слова: науково-дослідна діяльність
звіт
методична компетентність
навчання математики та інформатики
неперервна освіта
освіта вчителя
methodical competence
learning mathematics and informaticsl
continuous education
Дата публікації: 2018
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Звіт про науково-дослідну роботу «Теоретико-методичні основи формування методичної компетентності у навчанні математики та інформатики в системі неперервної освіти вчителя» (заключний) / Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» ; Факультет початкового навчання, кафедра математики і методики її навчання. – Одеса : ПНПУ імені К. Д. Ушинського, 2018. – 178 с.
Короткий огляд (реферат): Аналіз численних публікацій, присвячених якості освіти у світі, свідчить про те, що шкільна освіта потребує реформування і впровадження інноваційних освітніх систем і підходів до навчання. Метою підготовки вчителя в педагогічному закладі вищої освіти є формування у нього професійної компетентності, одним зі складників якої є методична компетентність учителя. Об’єкт дослідження – процес методичної підготовки майбутніх учителів в вищих педагогічних навчальних закладах та під час підвищення кваліфікації. Предмет дослідження – модель формування методичної компетентності майбутніх учителів у галузі викладання математики та інформатики. Мета дослідження полягає в теоретичному обґрунтуванні, розробці та експериментальній перевірці моделі формування методичної компетентності майбутніх учителів до навчання математики та інформатики.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1791
Розташовується у зібраннях:Кафедра математики і методики її навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Звіт каф.мет.мат..pdf2.53 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.