Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1734
Назва: Методика підготовки магістрантів до педагогічного проектування у професійній діяльності
Автори: Солом'яний, Олександр Миколайович
Solomianyi, Oleksandr Mykolayovуch
Ключові слова: підготовка магістрів
педагогічна діяльність
професійна діяльність
вищі навчальні заклад
preparation of masterss
pedagogical activity
professional activity
higher educational establishment
Дата публікації: 2010
Видавництво: Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського
Бібліографічний опис: Солом'яний, О. М. Методика підготовки магістрантів до педагогічного проектування у професійній діяльності / О. М. Солом'яний; Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського; Каф. гімнастики та спорт. єдиноборств. – Одеса : ПНПУ імені К. Д. Ушинського, 2010. – Одеса : [б. в.], 2010. – 4 с.
Короткий огляд (реферат): Педагогічне проектування характеризується як сучасна освітня технологія, що забезпечує розвиток навичок самостійного, творчого мислення, дослідницької діяльності;. Для магістранта як майбутнього викладача вищої школи педагогічне проектування виступає способом організації співпраці зі студентами, що активізує пізнавальну діяльність, самостійність пошуків і оригінальність підходів з обох боків, розвиває навички дослідження, дискутування з аудиторією, презентації й захисту власної позиції, вміння бути відкритим для сприймання іншої точки зору або позиції. Експериментальна методика підготовки магістрів до педагогічного проектування представлена у вигляді двох етапів, за якими магістранти самостійно виконують завдання, що спрямовані на підготовку й розробку складових майбутнього педагогічного проекту. Розроблена методика підготовки магістрів до педагогічного проектування у професійній діяльності відповідає меті підготовки викладача вищої школи як професіонала, здатного самостійно і творчо мислити, що органічно поєднує педагогічну й дослідницьку діяльність.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1734
Розташовується у зібраннях:Кафедра гімнастики та спортивних єдиноборств

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методика підг.Cолом.pdf211.52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.