Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1693
Назва: Спеціальні методики підготовки спортсменів з армреслінгу. Статика : метод. дослідження
Автори: Пісарук, Віктор Вітальйович
Pisaruk, Viktor Vitaliyovych
Ключові слова: підготовка спортсменів
статика
армрестлінг
методичні рекомендації
фізична підготовка
training of athletes
statics
armrestling
methodical recommendations
physical training
Дата публікації: 2010
Видавництво: Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського
Бібліографічний опис: Пісарук В. В. Спеціальні методики підготовки спортсменів з армреслінгу. Статика : метод. дослідження / В. В. Пісарук, В. Ю. Мілієнко; Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського, Ін-т ФК та реабілітації; Каф. гімнастики. – Одеса : ПНПУ імені К. Д. Ушинського, 2010. – 21 с.
Короткий огляд (реферат): Силові види спорту завжди були популярні серед спортсменів і людей, прагнучих вести здоровий спосіб життя. У методичному дослідженні розповідається про вид спорту – армрестлінг. Армрестлінг можна віднести до силових видів з певною долею умовності, оскільки якостей, що по суті проявляються, це швидше спорт швидко-силовий, в якому величезну роль грає тактико-технічна підготовленість спортсменів. По останньому показнику армрестлінг наближається до боротьби. Тому приєднання армрестлінгу до силових видів пояснюється не лише науковою класифікацією видів спорту, а тим, що традиційне уявлення про силу безпосередньо пов'язане з боротьбою на руках Армрестлінг – це повноправний вигляд спорту з добре розробленою системою тренування і проведення змагань.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1693
Розташовується у зібраннях:Кафедра гімнастики та спортивних єдиноборств

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Спец. методики.pdf362 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.