Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1642
Назва: Загальна психологія: довідник-конспект
Автори: Велитченко, Леонід Кирилович
Velytchenko, Leonid Kyrylovych
Ключові слова: загальна психологія
довідник
психологічні методики
психологічні поняття
психологічний тест
general psychology
reference book
psychological methods
psychological notions
psychological tests
Дата публікації: 2008
Видавництво: Н. П. Черкасов
Бібліографічний опис: Велитченко Л. К. Загальна психологія: довідник-конспект / Л. К. Велитченко. - Одеса: Видавець Н. П. Черкасов, 2008. – 272 с.
Короткий огляд (реферат): Довідник-конспект автора-укладача Л. К. Велитченка містить поняття, які у своїй сукупності створюють зміст вузівського курсу "Загальна психологія", а також відповідні практичні методики навчальних посібників, які містять системи психологічних понять і призначені для студентів вузів різних спеціальностей. Включені поняття, які визначають зміст учбових програм із загальної, вікової і педагогічної психології. Довідник-конспект адресується викладачам, аспірантам, студентам педагогічних і психологічних спеціальностей. Посібник доповнено психологічними методиками, які не тільки ілюструють психічні явища, але і достатньо придатні для майбутньої практичної роботи. Набір психологічних методик, що додаються до довідника-конспекта, використовується на практичних заняттях для ілюстрації і конкретизації окремих психічних явищ, що відносяться до відповідної теми.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1642
ISBN: 966-8835-45-2
Розташовується у зібраннях:Кафедра теорії та методики практичної психології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Довідник. Велитченко.pdf3.89 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.